h1

Om bloggen

Det här är en blogg som drivs av Svenska Turistföreningen och som startade i maj 2010. Vi vill använda just den här platsen på nätet för att berätta om lite allvarligare saker som berör vår verksamhet, exempelvis vad som händer på vår riksstämma och vad vi tycker i olika frågor. Men även om ämnena kan vara allvarliga vill vi ändå vara lättsamma och säga vad vi tycker utan för mycket tassande på tå.

Vi är flera STF-are som skriver här men eftersom bloggen är nystartad har vi inte kommit så långt som till personliga presentationer. Skriv gärna en kommentar om du undrar över något eller ställ en fråga så ska vi försöka svara. 

Frågor som rör ditt medlemskap i STF, om resor i Sverige och liknande är det bättre att du ställer direkt till STFs Sälj- och kundcenter på mejladressen saljochkundcenter@stfturist.se. Då får du hjälp direkt och det är ingen risk att din fråga kommer bort på vägen.

Bloggen uppdateras med nya inlägg när det finns något relevant att berätta som vi tycker passar för bloggen. Periodvis kan det därför bli många inlägg och vid andra tidpunkter kan det gå en tid mellan inläggen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: