h1

Varför Fjällräven Classic?

11 augusti, 2010

Såhär ett dygn efter målgång börjar våra fötter och kroppar kännas mer som vanligt. De flesta vandrare har har ömma fötter, små och stora skavsår och ont i ryggen eller i axlarna. Här finns massörer som fixar det mesta, sjuksyrror som tar hand om det onda och STFs sköna fotbad som får ömma fötter att må gott igen.

Vi har haft förmånen att träffa många trevliga människor från hela världen. Många har vandrat Fjällräven Classic många gånger men hela 80 % av alla vandrare i år går för första gången och många av dessa har aldrig förr vandrat. Vad är det då som gör att många väljer att vandra detta lopp år efter år? En utmaning i vacker natur är en stark drivkraft men det absolut viktigaste är gemenskapen. Alla härliga möten, alla glädje, allt skoj och alla goda minnen som varje vandrare kan dela med sig av.

Vi har träffat en liten grabb på 10 år som redan vandrat tre Fjällräven Classic. Och vi har mött Lena som gått loppet två gånger i år. Först vandrade hon in på 19 timmar. Sen tog hon bussen till Nikkaluokta för att sen vandra Classicern en gång till tillsammans med sin son. Vi har mött många som fått mersmak av fjällen och absolut kommer att fjällvandra igen.  Det är jättekul för vandring är hälsosamt för både kropp och själ. Fjällräven Classic gör det möjligt för många som ”tänkt” vandra att verkligen göra det. Det är coolt!

Annonser

One comment

 1. Hej kära STFáre

  Det var riktigt kul att se er där uppe på Fjällräven Classic. Visst är det något särskilt med den gemenskap som skapas där uppe.

  Måste även säga att ni har några riktigt underbara stugvärdar efter leden som hjälper till att göra detta till en underbar folkfest. Slutligen vill jag också säga stort tack för ert bidrag till en riktig festlig tillställning på dansgolvet i trekkers inn.

  Har ni några bilder får ni gärna slänga upp några på http://www.fjallravenbloggen.se eller varför inte på http://www.facebook.com/fjallraven

  Vi ses där ute,
  Jerry, FjällrävenKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: