h1

söndag, 3:e dagen på Fjällräven Classic

8 augusti, 2010

Solen har strålat idag och ett par av oss i team STF stationerade i Abisko tog oss en dagsutflykt upp på fjället Nuolja, kramat snöbollar och avslutat eftermiddagen med ett dopp i Abiskojokken. Här på plats i Abisko möter ni tjejerna från Upplandskretsen: Carin, May och Lotten tillsammans med Malin från Utö och Ebba (jag) som är platschef på STF Gärdet. Vi bemannar STF-tältet, bjuder på fotbad och uppmuntrar trötta vandrare och sprider glädje.

Lotten i farten. 

Det märks att deltagarna i Fjällräven Classic tar sin tid då enbart 193 av de ca 2000 deltagarna har kommit i mål. Även våra STF:are verkar ta sin tid. Igår kväll sov de, tror vi, i Sälka. Det var ett evigt försök från deras sida att ringa oss men kan ni tänka er att mobilen inte verkar fungera uppe på fjället. Hur kan man överleva flera dagar utan vare sig mobil eller dator? Jag imponeras av er som håller på med detta vandrandet i vildmarken. 

De som kommit i mål har det gott tillsammans med oss. Här i Abisko äts och dricks det i Trekkers Inn, vi klappar, tjoar och visslar på dem som tar sig över mållinjen. Ett glatt gäng har samlats här men vi inväntar anstormningen, kan tänkas att den kommer imorgon.

Vi har det riktigt bra här i Abisko. Längtar efter att fler skall ta sig i mål och hålla oss sällskap! Kolla in lite bilder.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 
  
Må så gott. Hörs imorgon, Ebba

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: