h1

Lördag 7 juni – trötta och glada kommer de i mål

7 augusti, 2010

Det är lördag, de första kom in redan igår kväll vid 23 tiden. Den som gick snabbast sprang på 14h11min. Tänk er att springa 2½ marathon på fjället……man måste nog vara lite galen för att genomföra något liknande. Vi träffar flera härliga typer vid STF-tältet, där det bjuds på fotbad för trötta fötter, unga som gamla fötter. Vi bjuder på avkoppling!

På bilden intill ser ni Claes Öhrman som gått/sprungit på 25h50m. Detta är Claes andra gång, förra året fick han avbryta efter halva loppet och åkte helikopter till Abisko. Väl i Abisko, under kvällen så tilldelades han så som alla andra deltagarna en lott och vann första vinst…….inträdesbiljett till Fjällräven Classic 2010. Det var bara att sätta igång och träna så i år klarade Claes Fjällräven med bravur! Grattis Claes, en riktigt fjälhjälte.

En annan glad målkille är Eddie Pröckl som tog sig i mål efter 25h38m. Även detta en go och glad kille som fått en stund av njutning i STF tältet.

Dagen har varit underbart härlig. STF-tjejerna har bjudit på ett 20-tal fotbad. Det ligger en glädje i luften, lite av en början till folkfest….kanske blir än mer imorgon.
Fjällrävens tält/bar bjuder på livemusik, öl och god mat. Vi ser fram mot en gungande afton med inspirerande och egenartade historier från dagens ankomna fjällrävar.

Ännu en go dag i Abisko. Ni kommer väl snart hit?

Kram, Ebba

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: